Hostal Spa EmpAories. Oscar Vall Hostal Spa EmpAories. Oscar Vall
BLOG

Allotjaments en entorns rurals per a tothom

BLOG

Allotjaments en entorns rurals per a tothom

Despertar-te amb el cantar dels ocells, amb el vaivé de les onades o amb la pau i l’energia renovada d’haver dormit dalt d’un arbre. Totes aquestes opcions són possibles a la Costa Brava i al Pirineu de Girona. Te les descobrim.

Cases rurals i cabanes als arbres

A la Vall de Bianya, naturalesa, comoditat i disseny es combinen en una experiència única a Cabanyes entre valls. Aquest complex disposa de dues tendes glàmping i sis cases als arbres. La casa Coll S’Espunya està instal·lada a quatre metres i mig de terra, té pàrquing a peu de cabanya i és accessible per a persones amb mobilitat reduïda. La terrassa, amb jacuzzi inclòs, ofereix unes vistes espectaculars a la vall.

La Vall del Bac. Maria Geli Pilar PlanagumaI_

Una panoràmica de la Vall del Bac, a la Vall de Bianya. En primer terme, un ramat de vaques pastura en un prat verd. Una mica més enllà, una petita barraca de pedra. Al fons, s’aixequen les muntanyes pirinenques. Les més altes estan enfarinades.

Si el que busques és una casa rural, pots triar entre masies, masoveries i cases de poble entre vinyes, oliveres i boscos. Girona Cases Rurals disposa d’un cercador per trobar cases rurals adaptades a persones amb mobilitat reduïda i a persones usuàries de cadira de rodes. El turisme rural és una excel·lent oportunitat per gaudir de l’entorn rural i la gastronomia local. Una experiència única per compartir amb parella, família o amics.

Càmpings accessibles de mar i muntanya

L’Associació de Càmpings de Girona disposa del segell Wheelchair Friendly. Aquesta marca identifica els càmpings accessibles de les comarques gironines. 

camping amfora 2 copia

Exterior d’un bungalou accessible. A la façana principal, hi ha una rampa d’accés.

Són espais lliures de barreres arquitectòniques i amb serveis exclusius per a persones amb mobilitat reduïda: allotjaments adaptats, piscines amb rampes d’accés o cadires hidràuliques, cadires amfíbies per accedir al mar o activitats d’animació inclusives.

Saltar al contingut