portada 2 portada 2
BLOG

Addictes al Caiac a la Costa Brava

BLOG

Addictes al Caiac a la Costa Brava

Arriben aquells dies d’estiu en què tot agafa un altre ritme, amb regust de dolç final que allarguem tant com podem.

Uns dies de llums de tots colors, de matinades ataronjades i capvespres pàl·lids que es fonen a l’horitzó. I és ara que la Costa Brava esdevé un escenari majestuós, quan ens posem dins d’un caiac disposats a endinsar-nos delicadament fins a les cales i coves més amagades sense deixar petjada.

Cala Canyers Palamos. Dani Salva. Arxiu Imatges PTCBG_G 1024x680 1

Bellesa extraodinària

Aquesta petita embarcació és el mitjà de transport idoni per conèixer la Costa Brava, els rius i desembocadures, estanys i fins i tot embassaments, i permet arribar a penya segats, coves marítimes, cales petites inaccessibles des de terra i indrets amagats d’una bellesa extraordinària que no us podíeu ni imaginar que existien.

Parc Natural dels Aguamolls de lEmporda. Diego Espada. Arxiu Imatges PTCBG

Sortida familiar amb caiac pels Aiguamolls de l’Empordà

El caiac és una activitat que s’adapta a tots els tipus de practicants. Els qui encara no us heu iniciat teniu una oportunitat extraordinària de descobrir-lo, perquè no és complicat i amb unes primeres sessions dirigides agafareu la tècnica necessària per a gaudir-ne des del primer moment. I els qui tingueu ganes de més acció, amb el caiac podeu viure trepidants sortides per la Costa Brava, amb les empreses que us ofereixen serveis de guiatge, sortides en grup i lloguer d’embarcacions.

la sort de tenir a prop la Costa Brava és que a banda d’un mar de pel·lícula també teniu a l’abast l’opció de gaudir del caiac en aigües tranquil·les, amb sortides pels Aiguamolls de l’Empordà, el riu Ter o al mateix Estany de Banyoles.

Llanca. Diego Espada. Arxiu Imatges PTCBG 6

Combinació del caiac amb altres propostes de natura

Un altre dels avantatges del caiac és que, a banda d’una experiència singular, també representa la porta d’accés a un ventall de propostes de turisme actiu per fer amb família o grups d’amics, com ara una cata de vins en una cala, tastet de productes de proximitat en arribar a la platja, la descoberta de la fauna i flora del paisatge mediterrani…

El caiac us permetrà apropar-vos fins a conèixer tots els detalls de l’orografia de la Costa Brava
És un mitjà de transport sempre respectuós amb el medi ambient, i us farà viure amb intensitat la indescriptible sensació de lliscar damunt l’aigua, del silenci i les inèdites perspectives que us ofereix el paisatge si us el mireu des d’un caiac.

Fotos: Diego Espada, Dani Salvà, Arxiu d’imatges PTCBG

Saltar al contingut