portada 3 portada 3
BLOG

50 segons, i tota una vida d'experiències inoblidables

BLOG

50 segons, i tota una vida d’experiències inoblidables

Dona’ns un minut! Mira, menys i tot… 50 segons. Només 50 segons del teu temps… a canvi d’hores i hores d’experiències brutals, de setmanes i mesos d’activitats úniques i divertides, d’anys d’aventures fascinants a la natura i tota la vida per a recordar-les.

Amb aquest vídeo et proposem un viatge del Pirineu a la Costa Brava, descobrint el paradís per terra, mar i aire. Un viatge de paisatges que recull les mil i una propostes que us anem fent en aquest blog perquè gaudiu en la seva plenitud tot el que teniu a l’abast, des de l’alta muntanya del Pirineu fins als fons marins del Mediterrani, passant entre volcans.

pn zona volcanica garrotxa albert duch arxiu imatges ptcbg

I posats a jugar… Accepta el repte de sentir a la teva pell cadascuna d’aquestes propostes. Totes seguides, en 50 segons… Sent les olors del paisatge, la llum de cada escenari, l’adrenalina de les activitats… Començarem amb fred i neu. Estàs a punt? Salta i viu al 100%!

Raquetes, en uns recorreguts majestuosos enmig de boscos del Pirineu, on també hi trobaràs exclusius circuits d’esquí de muntanya. Ara agafem velocitat, amb descensos espectaculars a les estacions d’esquí alpí del Pirineu de Girona. Canvi!

T’equiparem amb tota seguretat perquè grimpis per les vies ferrades, arran de mar i a alta muntanya. Sent la velocitat i la diversió dels parcs d’aventura, amb tirolines i ponts penjants. Ara calça’t! Rutes de senderisme de cap a cap del territori, i agafem la bicicleta per descobrir-lo a un altre ritme, amb un inacabable catàleg de propostes de cicloturisme.

montgrony ripolles arxiu ptcbg ©david rueda 13

Va, seguim! Posem-hi adrenalina… fent barranquisme pels millors rius i congostos, i fent un salt en paracaigudes que no oblidaràs mai. Seguim volant? Doncs fem-ho enfilats en un globus, envoltats de pau i des d’un balcó privilegiat per admirar el paisatge

globus la garrotxa vol coloms

Tornem a terra, però no et relaxis massa! Activa’t amb els circuits de running que et faran descobrir espais únics de la Costa Brava, uns racons que també pots conèixer tram a tram pels camins de ronda que ressegueixen el perfil costaner d’aquest territori privilegiat.

Què, no en tenim prou oi? 50 segons donen per molt… Tant com per aventurar-te a recórrer en diversos dies les curses per etapes en BTT o amb bici de carretera, o per posar-te a l’aigua i sentir lliscar el mar sota teu amb una sortida en caiac per la Costa Brava.

embaracio costa brava

I encara et queda temps de gaudir de la navegació fent un curs de vela i de submergir-te en aquestes aigües cristal·lines i descobrir el sorprenent món reservat només als qui feu submarinisme.

Temps! 50 segons, ni més ni menys. Ara tu decideixes quan comences aquest espectacular viatge de paisatges.

Fotos: Arxiu d’imatges PTCBG

Saltar al contingut